Kirjaudu
Tilaa palvelu
Sähköposti:
Salasana:
Salasana hukassa? Uusi salasana tästä

Music Drive-In hinnasto

Music Drive-In -lisensseissä on otettu huomioon kouluvuoteen sisältyvät loma-ajat. Siksi tilausjaksot ovat nyt 5 kuukautta tai 10 kuukautta. 5 kuukauden tilausjaksoon sisältyy 1 ilmaiskuukausi ja 10 kuukauden tilausjaksoon 2 ilmaiskuukautta. Näin käyttöaika ei katkea kesken vuoden, ja maksat silti vain työajoista.

Olemme myös kehittäneet tilausvaihtoehtoja saamamme palautteen perusteella. Nyt on mahdollista tehdä kohtuuhintainen tilaus myös koululle, jossa musiikkia opettavat useat luokanopettajat yhden musiikinopettajan sijaan:

Music Drive-In koululle:

Lisenssi “20 tuntia”
joko yhdelle päätoimiselle musiikinopettajalle (tuntimäärää ei rajoitettu) tai useammalle opettajalle, joiden musiikintuntien määrä on yhteensä korkeintaan 20 vuosiviikkotuntia. 

Lisenssi “40 tuntia”
joko kahdelle päätoimiselle musiikinopettajalle (tuntimäärää ei rajoitettu) tai useammalle opettajalle, joiden musiikintuntien määrä on yhteensä korkeintaan 40 vuosiviikkotuntia.

Lisenssi “60 tuntia”
joko kolmelle päätoimiselle musiikinopettajalle (tuntimäärää ei rajoitettu) tai useammalle opettajalle, joiden musiikintuntien määrä on yhteensä korkeintaan 60 vuosiviikkotuntia.

Tästä koulujen tilauslomakkeelle (maksutapa: lasku)


MUSIC DRIVE-IN ITSELLE:

Tästä tilauslomakkeelle (maksutapa: verkkopankkimaksu)


 

Uutuus! “Kollega-lisenssi”
2 opettajaa voi yhdessä tilata Music Drive-In lisenssin, vaikka he eivät opettaisi samassa koulussa. Lasku voidaan jakaa kahtia ja kirjoittaa kahdelle eri nimelle. (Tilaus vain laskulla)

Kollega-lisenssin voit tilata täältä (maksutapa: lasku)


Hinnasto voimassa 1.5.2015 alkaen, toistaiseksi.