Kirjaudu
Tilaa palvelu
Sähköposti:
Salasana:
Salasana hukassa? Uusi salasana tästä

Nokkahuilu, soittaen

Nokkahuilulla blues-tyyliin! 

Nokkahuilulla voi lähteä helposti improvisoimaan ja keksimään itse omia pieniä melodianpätkiä. Aloita yhdellä sävelellä, ja lisää vähitellen otteita. 

Huomaa myös Palló-kizzan nokkiskoulu, jossa edetään tasolta toiselle -kuin pelissä!

Videot & opetusmateriaalit

Improvisoi nokkahuilulla blues-tyyliin! Tarvitset vain sävelet H-A-G ja voit matkia videoiden mukana, tai keksiä ihat omat soolot E-blues -taustan päälle.

Nuotit

Tässä nokkahuilun otteet vielä isossa koossa luokassa harjoittelua varten.

Tehtävät

Palló-kizzan nokkiskoulu on kuin peli, voit edetä tasolta tasolle ja oppia samalla uusia säveliä ja nokkahuilun otteita. Tästä alta löytyy alkulämmittelyt sekä pari ensimmäistä tasoa. 

HUOM! Nokkiskoulun videot on tehty tarkoituksella peilikuvaksi, jotta lasten olisi helpompi matkia suoraan videon mukana soittoa. Samaa ideaa käytetään mm. tanssitunneilla, joilla ohjaaja tekee edessä liikkeet peilikuvana. Tarkoitus on siis soittaa nokkahuilua ihan normaalisti vasen käsi ylhäällä.

Koko nokkiskoulu löytyy materiaalipaketista:

4. Soittimet ja soittaminen ⇒ Pallo-kizzan nokkiskoulu

Äänet

Palvelun ulkopuoliset linkit

Kommentit

27.10.2015 - 14:47
Hei, kiitos viestistä ja hyvästä kysymyksestä! Nämä videot on tehty tarkoituksella peilikuvaksi, jotta lasten olisi helpompi matkia suoraan videon mukana soittoa. Samaa ideaa käytetään mm. tanssitunneilla, joilla ohjaaja tekee edessä liikkeet peilikuvana. Tarkoitus on siis soittaa nokkahuilua ihan normaalisti vasen käsi ylhäällä. Hyvä, että otit tämän asian esille, koska se on unohtunut ohjeista. Lisäämme tämän ohjeistukseen! -Terhi / MDI
25.10.2015 - 19:55
Onko joku selitys sille miksi kissa soittaa nokkahuilua oikea käsi ylhäällä?

Kommentoi

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida.